ПАКЕТИ ЗА ХОСТИРАЊЕ

    ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ВАШИОТ ИДЕАЛЕН WEB ПРОВАЈДЕР!
    Со првите почетоци направени пред повеќе од 10 години и со секогаш одговорниот и професионален пристап кон работата, ние во ДОНЕВ СЕРВЕР можеме да се пофалиме дека досега имаме повеќе илјадници задоволни клиенти не само од Македонија. Но не се задоволуваме со тоа, туку својствено на нас, се трудиме со квалитетни услуги и прифатливи цени постојано да бидеме привлечни и за оние со најпробирливи вкусови.
    Нашите сервери се стабилни и брзи со најнова технологија (Processor: Intel ® Xeon™, CPU: 8 CORE, Memory: 12 GB, Firewall, DDoS Protection) и т.н. На нив ги нудиме овие пакети за хостирање, водејќи сметка да бидат за сечиј џеб и потреба:
 ДС119 USD годишно 
 Простор на серверот 10.000 MB
 Месечен трансфер 100.000 MB
 Email адреси 10
 MySQL датабази 10
плус сè што е наведено подолу
 ДС229 USD годишно 
 Простор на серверот 30.000 MB
 Месечен трансфер 300.000 MB
 Email адреси 30
 MySQL датабази 30
плус сè што е наведено подолу
 ДС349 USD годишно 
 Простор на серверот 100.000 MB
 Месечен трансфер 999.999 MB
 Email адреси 100
 MySQL датабази 100
плус сè што е наведено подолу
    Секој од пакетите, покрај другото, го содржи и следното:
    Auto Responders, Mailing Lists, WebMail, Mail Forwards, IMAP Support, SMTP, POP, AWStats, Webalizer, Raw Log Manager, Referrer & Error Logs, CGI, Ruby (RoR), Apache v2.4.16, PHP v5.6.13, MySQL v5.6.23, Perl v5.10.1, Python, SSI, Cron, Curl, GD, Image Magick, 1 click scripts install (Softaculous), како и моќната CPanel алатка преку која ќе може самите да креирате еmail адреси, прикачувате фајлови, менаџирате бази на податоци и многу други вклучени опции.
    Цените се дадени во USD (американски долар). На располагање имате опција да уплатите преку Интернет со PayPal, а доколку немате таква можност ќе Ви ја испратиме нашата жиро сметка за да извршите уплата во денарска противвредност во која било банка низ Македонија.
    Вашата нарачка можете да ја извршите едноставно кликнувајќи тука.Пакети за хостирање:
 Понуда 

 Нарачка 

 Правила 
Домени:
 Најава 

 Регистрација 

 Префрлување 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 За нас 

 Контакт 

 Прашања 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2016 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани